V dielni ateliéru Flera, za ktorým stojí uznávaný český dizajnér Ferdinand Leffler, sa nerodia len dychberúce záhrady, ale aj rôzne užitočnosti pre tých, ktorí vo svojej záhrade radi žijú. A tie môžu byť originálnym tipom na vianočný darček.

 

vianocne darceky flera 2023 titulna


Knihy, v ktorých rastie inšpirácia


Darček, ktorý v sebe spája nielen krásne fotografie, ale aj viacero užitočných rád a postupov od Ferdinanda Lefflera. Na knižnú poličku majiteľov záhrad môže pribudnúť niektorý z troch titulov – Zelené pokoje, Žijte ve své zahradě alebo knižná novinka Zahrada je pro radost. V tej najnovšej nájdete dvanásť nádherných záhrad, vrátane detailných plánov, dvanásť praktických tém ako aj postup, čo spraviť pred začatím realizácie.

 

knihy flera 2023 cl2

 

Nástenný záhradný plánovací kalendár 2024


Prenesie vás do inšpiratívnych záhrad z realizácií ateliéru Flera a obohatí praktickými tipmi a radami priamo od Ferdinanda. V záhrade tak na nič dôležité nezabudnete. V kalendári nájdete aj slovenské sviatky a tiež priestor pre vaše osobné poznámky.

 

kslendar flera 2023 cl3

 

Záhradné zástery a šaty


V ateliéri Flera mysleli aj na to, aby ste v záhrade vyzerali k svetu. A tak pod dohľadom záhradného dizajnéra Ferdinanda Lefflera, profesionálnej záhradníčky Natálie Pokornej a vyštudovanej odevnej výtvarníčky Aleny Lokosovej vznikli do posledného detailu premyslené záhradné zástery a šaty. Nožnice a lopatka majú konečne svoje miesto v pripínacej taštičke z pevného materiálu. Do priestranných vreciek umiestnite mobil, sáčky so semienkami či iné potrebné veci. Nechýbajú magnetom prichytené bavlnené utierky, keď jednoducho potrebujete mať čisté ruky. Zohraný pár sa v záhrade ľahko zladí aj výberom záhradných záster, v ponuke je totiž dámska i pánska verzia.

 

zahradne saty flera 2023 cl1

 

Hodnotné prekvapenie v obálke


Najlepším architektom vo svojej záhrade ste podľa Ferdinanda vy. A tak ozaj výnimočným vianočným prekvapením môže byť práve online kurz. Záhrada nás v zimných mesiacoch toľko nežiada a to je ideálny čas vykročiť do novej sezóny s hlavou plnou nápadov, kvalitných inšpirácií a návodov. V ponuke ateliéru Flera nájdete kurzy Žijte ve své zahradě, Chytře na realizaci a Jedlá zahrada.

Nech siahnete v e-shope Flera Design po ktoromkoľvek z týchto praktických darčekov, radosť budú prinášať počas celého roka a pomôžu vašim najbližším naplno si užiť chvíle strávené v záhrade.

 

Zdroj a foto: Ateliér Flera

PR

Pin It