Majte záhradu pre radosť, radí inšpiratívny záhradný architekt s povestnou šiltovkou na hlave, Ferdinand Leffler. A aby tá radosť nezostala len na titulke jeho najnovšej knihy, prinesie ju v našej vianočnej súťaži piatim z vás.

 

vianocna sutaz flera 2023

 

Hráte o výhry, ktoré prinesú radosť všetkým milovníkom štýlového záhradníčenia

1x najnovší knižný prírastok Ferdinanda Lefflera Zahrada je pro radost

Jej prečítaním vraj zmeníte pohľad na vašu záhradu. Kniha je venovaná nielen krásnym a inšpiratívnym záhradám, ale prináša aj tipy, ako do záhrady a života v nej vniesť viac radosti.

1x štýlové dámske záhradné šaty

Záhradné šaty sú originálnou novinkou z dielne atelieru Flera. Do štýlovej záhrady totiž patrí aj štýlový odev, v ktorom s radosťou a gráciou vybehnete do záhonov. Na ich dizajne spolupracoval Ferdinand Leffler a sú výsledkom poctivej českej remeselnej práce.

3x nástenný záhradný plánovací kalendár pre rok 2024

Prenesie vás do inšpiratívnych záhrad z realizácií ateliéru Flera a obohatí praktickými tipmi a radami priamo od Ferdinanda. V záhrade tak na nič dôležité nezabudnete. V kalendári nájdete aj slovenské sviatky ako i priestor pre vaše osobné poznámky.

 

Ako sa do súťaže zapojiť?

Prezraďte nám, čo robí v záhrade radosť vám. Napíšte to do komentára v súťažnom poste na našej FB stránke a ste v hre. Súťaž trvá od 7. do 10. decembra 2023. Víťazov žrebujeme v pondelok 11. decembra 2023.


Tešíme sa na vaše záhradné radosti a želáme veľa šťastia v žrebovaní.

 

Štatút súťaže

 

Pin It